23 maja
Bilans:
Śniadanie: chleb żytni z sałatą, ogórkiem, serkiem topionym, rzodkiewką i szynką (157 kcal)
II Śniadanie: nerkowce (55 kcal)
Obiad: zupa ogórkowa (212 kcal) + cukierek lodowy (15 kcal)
Podwieczorek: jabłko (33 kcal) + śliwka (39 kcal) + banan (60 kcal)
Kolacja: grahamka z serkiem topionym, ogórkirm, rzodkiewką, szynką i serem żółtym + 2 cukierki lodowe (292 kcal)
Napoje: kawa z mlekiem (14 kcal), herbata czerwona, woda
Razem: 877 kcal
Ćwiczenia: skłony 100
rowerek w powietrzu 100 obrotów
100 brzuszków
skakanka 100 podskoków
spacer
Maj
12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31