dobra.
jajko
sól
patelnia
olej.
jedziem z tym koksem. na bandżi.
postaw patelnię na kuchence. podpal gaz. otwórz olej. nalej trochę, ale nie za dużo. poczekaj aż olej się nagrzeje (a po czym to poznać ? olej nie paruje, jak cos. mozna wsadzic dla sprawdzenia palec.) podejdz do lodowki. otworz ją. znajdź jajka. takie okrągłe. z wielką ostrożnością i uczuciem weź jajko w dłoń. donieś je do patelni. uwaga, łatwopalne rozbij jajko, ale nie od razu całe, tylko skorupkę no.. ta zewnętrzna część jak coś. wlej wnętrzności na patelnię. bez skorpki. skorupkę wyrzuć za okno. ale uważaj żeby nie trafić w kota. idź do patelni. z drewnianym mieszakiem. posól jajko. ale nie cały pojemnik, tylko szczyptę. z wyczuciem. mieszaj mieszaj i mieszaj. i jeszcze trochę pomieszaj. no. i tak mieszaj aż jajko będzie nie rzadkie. ale uważaj żeby nie wyparowało. ALE NIE PODŻERAJ ! wyłącz gaz. patelnia jest gorąca. no. i się można sparzyć. szczególną ostrożność proszę zachopwać przy dzieciach. zwal jajko (usmażone) na talerz, który wcześniej przyniosłeś. chyba że wolisz jeść z patelni. można jeść widelcem, łyżką, albo ręką. bądź nogą. chyba że jak piesek.. SMAAAACZNEEEGOO :D
przepois na jajecznicę, dla Bartka, który umie robić kawior. xd hahahah :D
noc z Pyśką.<3 :D
fazy są . xd
słaba jakość.. bo z kamerki :D
Inni użytkownicy: janek1118purpurraahoccaayrton123johnybbbemillyyy0987misjonarzetarnowsahasularahajpanek94amandooo
Inni zdjęcia: Symbol Kanady-klon ? ezekh114... maxima24rzepakowa Fanna elmar... maxima24... maxima24... maxima24... maxima24... maxima24Ostróda photographymagic... maxima24