Składniki :
mięso mielone z łopatki 150g
ser zółty gouda 30g
fasolka szparagowa 200g
Wartości ozywcze
Kalorie 363
białko 44g
tłuszcz 14g
węglowodany 10g
Sposób przygotwania
krok 1 fasolke gotujemy w osolonej wodzie mięso przyprawiamy wg uznania pieczmy na patelki okolo 10 minut
krok 2 scieramy ser zółty na drobnych oczkach posypujemy ugotowaną fasolke zapiekamy w kuchence mikrofalowej dodajemy mięso
9 LIPCA 2016
6 LIPCA 2016
30 CZERWCA 2016
30 CZERWCA 2016
25 CZERWCA 2016
25 CZERWCA 2016
22 CZERWCA 2016
22 CZERWCA 2016
Wszystkie wpisyInni użytkownicy: damisiek10goochancabane4142diego3000rafalp1989simoorgaaabcdefgwoty12ultraknursebek199111
Inni zdjęcia: 1454 akcentovaFantastyczny przejazd jabolowekrwiCapy jexhana:) dorcia2700TULIPANY ... part 4 xavekittyxNie baw się tablicą Ouija bluebird11Ares 2 jozefwielki:) dorcia2700Eh patusiax395Gałązka bzu na dobranoc :) halinam