A o to moja 1/2 porcji sniadania :D
Tosty z opiekacza.
- 2 białka z jajek ( 34 kcal )
- 2 łyżki pudingu śmietankowego z Lidla ( 60 kcal )
- 2 łyżki mleka w proszku odtłuszczonego ( 4 kcal )
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia ( 2 kcal )
- troszke mleka 0 % ( ok.15 kcal )
- szczypta cukru trzcinowego
- aromat
Przygotowanie :
Do miski wbić białka, dodać puding , mleko w proszku, proszek do pieczenia, aromat, cukier i mleko. Wszystkie składniki mieszamy i do nagrzanego opiekacza wlewamy mase.
Całość : 115 kcal.
Mi wyszło 6 sztuk takie połówek jak z normalnego tosta i jeden ma : 19 kcal.
Użytkownik lightfood
wyłączył komentowanie na swoim fotoblogu.