Składniki :
mięso mielone z łopatki 150g
ser zółty gouda 30g
fasolka szparagowa 200g
Wartości ozywcze
Kalorie 363
białko 44g
tłuszcz 14g
węglowodany 10g
Sposób przygotwania
krok 1 fasolke gotujemy w osolonej wodzie mięso przyprawiamy wg uznania pieczmy na patelki okolo 10 minut
krok 2 scieramy ser zółty na drobnych oczkach posypujemy ugotowaną fasolke zapiekamy w kuchence mikrofalowej dodajemy mięso
9 LIPCA 2016
6 LIPCA 2016
30 CZERWCA 2016
30 CZERWCA 2016
25 CZERWCA 2016
25 CZERWCA 2016
22 CZERWCA 2016
22 CZERWCA 2016
Wszystkie wpisyInni zdjęcia: Najpiękniejsza patkigdMoja kochana patkigdChoinka patkigdBellusia patkigdOgnisko patkigd:* patkigdZ nią patkigdZ Klusią patkigd11 lat Maćka patkigdZachód słońca patkigd