photoblog.pl
Załóż konto
Dodano: 11 KWIETNIA 2017

Polędwica w sosie kaparowym

         Składniki:

  • polędwica
  • tuńczyk 
  • majonez 
  • mleko 
  • kapary 
  • sól, pieprz.

        Wykonanie:

  1. Polędwice myjemy z tuńczyka odlewamy wodę.
  2. Obsmażamy polędwice z 2 stron. Sypiemy solą i pieprzem.
  3. Pieczemy 45 minut w 160 stopniach następnie 15 minut w 120 stopniach.
  4. Blenderujemy tuńczyka z majonezem, mlekiem i kaparami. Doprawiamy do smaku.

Informacje o kkumka


Inni zdjęcia: 1446 akcentova1446 akcentova:) dorcia2700Poczuły wiosnę bluebird11* * * * takapaulinkaZarosło. ezekh114Maskotek pamietnikpotworaKlasyka tematu judgafNa dobranoc czarny.... halinamOstatni LOT bluebird11