Biszkopt z truskawkami
Biszkopt:
Z podanych składników upiec biszkopt w 180 stopniach ok. 40-45min.Upieczony przekroić na pół.
Rozpuścić osobno dwie galaretki truskawkowe,jedną w jednej szkalnce gorącej wody a druga w dwóch szklankach wody.
3 śniżki ubić w 2,5 szklance mleka zimnego i dodać tężejącą jedną galartkę.
Połowę biszkoptu pomsarować cienką warstwą dżemu truskawkowego następnie wyłożyć połowe kremu i na to truskawki.Przykryć drugą częscią biszkoptu,wyłożyć resztę kremu i na wierzch truskawi.Polać tężejącą galaretką truskawkową.Schłodzić w lodówce
Smacznego
Inni zdjęcia: Oddziela Wisła. ezekh114:) dorcia2700Podróż to przygoda elmar*** coffeebean1... maxima24... maxima24... maxima24... maxima24... maxima24... maxima24