photoblog.pl
Załóż konto
Dodano: 20 KWIETNIA 2015

 

Czekoladowe kokosanki

 

Składniki:

  • 5 jaj
  • 1,5 szklanki cukru
  • 1,5 szklanki mąki pszennej
  • 2 łyżeczki proszku do pieczenia
  • 3 łyżki oleju

Z podanych składników upiec biszkopt na złoty kolor ok. 45min.

Pokroić na paski i natępnie na małe prostokąty.

 

Masa:

  • kostka margaryny
  • 3-4 łyżki kakao
  • 1 szklanka cukru
  • wiórki kokosowe

Maragarynę,cukier i kakao rozpuścić i zagotwać.

Prostokąty obtaczać w polewie czekoladowej i wiórkach kokosowych,Schłodzić w lodówce.

 

Info

Komentowanie zdjęcia zostało wyłączone
przez użytkownika iwoncia1509.

Informacje o iwoncia1509


Inni zdjęcia: Oddziela Wisła. ezekh114:) dorcia2700Podróż to przygoda elmar*** coffeebean1... maxima24... maxima24... maxima24... maxima24... maxima24... maxima24