photoblog.pl
Załóż konto
Dodano: 17 WRZEŚNIA 2008

Pstrąg z fenkułem

Pstrąg pieczony z korzeniem kopru włoskiego (fenkułem) Pstrąga wypatroszonego posolić, posypać koperkiem, połać sokiem z cytryny, do brzuszka wsadzić masełko i ścisnąć ząbek czosnku, obłożyć fenkułem, zawinąć w folie aluminiowa i do piekarnika :) Smacznego

Komentarze

przewodnikpokrakowie no, kupiłam już brukselkę :)))
05/10/2008 15:19:14
martha1 dobry pstragus nie jest zlym :) mniam
04/10/2008 11:54:06
przewodnikpokrakowie teraz pewnie dasz mi namiary na pstrągi :)))))
21/09/2008 11:01:34
galah pstrag pychotka :) ja uwielbiam ryby i owoce morza :)
18/09/2008 8:09:28
Zarejestruj się teraz, aby skomentować wpis użytkownika inmykitchen.