photoblog.pl
Załóż konto
Dodano: 1 PA¬DZIERNIKA 2010

Tort z kremem

BISZKOPT:

  • 5 jajek
  • niepełna szklanka cukru
  • 1 szklanka m±ki
  • 2 łyżki m±ki ziemniaczanej
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia

Wykonanie:

Białka ubić na sztywno,dodać cukier i ubić na gęsto.

Dodać żółtka,szklankę m±ki,m±kę ziemniaczan± oraz proszek.Wymieszać i wylać na blachę.

Krem można zrobić samemu lub kupić gotowy.

Ozdoby można zrobić z różnych rzeczy.Ja zrobi z pianek.

Komentarze

l3unny :)
15/10/2010 20:34:55
zawieszkaa Tort urodzinowy ?
Wygl±da apetycznie a pewnie jeszcze lepiej smakuje ;)
01/10/2010 18:38:29